E-hockey fotosalbum

Competitiedag 2: Stadskanaal 05-11-2016

Voor de 2de competitiedag moesten we wederom (gelukkig de laatste keer dit seizoen) afreizen naar Stadskanaal. De eerste wedstrijd van zowel E1 als E2 begon om 14:00 uur. Zoals altijd was iedereen er ongeveer één uur van tevoren om genoeg tijd te hebben voor de voorbereiding. Een kwartier voor aanvang van onze wedstrijden zijn de wedstrijdbesprekingen gedaan.

E2 moest beginnen tegen Tukkers United. Helaas kon Maaike er niet bij zijn door fysieke ongemakken. Richard nam tijdens deze wedstrijd de honneurs waar. Als hij heel snel voorbij reed, zou je bijna zweren dat het Maaike was. :) De einduitslag was 0-8. De cijfers geven het verloop niet op de juiste manier weer. We kregen een aantal zeer ongelukkige doelpunten tegen en de pech dat onze pogingen op de doellijn bleven liggen. "De doellijn was te dik getaped," naar onze mening. Goed excuus, toch? Nee... maar we hadden echt veel pech.

De eerste wedstrijd van E1 was tegen Gidos. Onze zuiderburen zijn altijd zeer moeilijk te bestrijden. In deze wedstrijd lukte het om continu voor te komen met 1 of 2 doelpunten, waardoor het 'makkelijker' was om de druk bij onszelf weg te houden. Elke keer dat de tegenstander terug kwam tot één doelpunt,  maakten wij er direct daarna weer eentje. Deze wedstrijd werd dan ook verdiend gewonnen met 6-4.
Competitiedag II, 2016/2017 Competitiedag II, 2016/2017 Competitiedag II, 2016/2017 Competitiedag II, 2016/2017


De tweede wedstrijd van E2 was tegen Kampong. 
De wedstrijd begon zeer voortvarend met een snel doelpunt. Deze voorsprong werd gedurende de eerste helft gestaag uitgebreid. Bij rust was er dan ook een flink gat: 6-0. In de rust en begin van de tweede helft zijn er ook een aantal wissels gedaan. Het vervolg was prima met een eindstand van 8-1. Hiermee waren de eerste waardevolle punten van E2 voor dit seizoen binnen.
Competitiedag II, 2016/2017 Competitiedag II, 2016/2017

De laatste wedstrijd van E1 was tegen de gastheer E-team uit Emmen. In deze wedstrijd was de start qua score ook goed. We kwamen vroeg op 1-0. Door een fout bij ons in de verdediging werd het al snel 1-1, waardoor we opnieuw moesten gaan zoeken naar de voorsprong. Gelukkig was dit snel een feit. Bij rust was de winst nog zeker niet binnen, maar waren we zeker goed onderweg. In de tweede helft hebben we de score niet veel meer kunnen vergroten, daar het in 't aantal doelpunten gelijk opliep. De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen met 9-4. We hebben dus de volle 6 punten gepakt deze wedstrijd, maar we hebben ook nog veel verbeterpunten gezien.
Competitiedag II, 2016/2017 Competitiedag II, 2016/2017

Op naar de volgende ronde van 17 december in Eindhoven!!!

Login

© Omnivereniging De Pont  Cookieverklaring Disclaimer Webmaster Michael Letsch

 

Designed by plustheme.com