E-hockey fotosalbum

Competitiedag 3: Eindhoven 17-12-2016Competitiedag 3: HK/OK E-hockey in Eindhoven – door Bob Götz (speler E2)

Het is weer tijd voor een competitiedag Hoofdklasse en Overgangsklasse van de E-hockey. Na twee keer een halve wereldreis te hebben gemaakt naar Stadskanaal reizen de spelers van E1 en E2 dit keer naar Eindhoven. Wat een drukke dag van 3 wedstrijden voor beide teams zou worden, werd door een organisatorische fout voor  beide teams een dag als altijd met 2 wedstrijden.

De Pont E1 startte deze dag tegen Push, wat voorheen bekend stond als Biso ’65. Helaas kon Push deze wedstrijd niet op volle sterkte aantreden. Deze wedstrijd werd vrij ‘gemakkelijk’ en zakelijk gewonnen met 10-0. De uitslag doet een beetje af aan het goede spel wat Push heeft laten zien.

Competitiedag III, 17-12-2016 Competitiedag III, 17-12-2016

Direct na deze wedstrijd mocht E2 aan de bak tegen Somival. Na een stroef begin, waarbij er na elke goal een tegen goal kwam, stond het op den duur 5-5. Na rust ging het spel helemaal onze kant op qua score. Ik weet niet wat er gebeurde bij ons of bij Push, maar ineens liep het stukken beter. De eindstand werd 11-5 voor De Pont.
Competitiedag 3,17-12-2017 Competitiedag III, 17-12-2016

Na een korte pauze kon de volgende wedstrijd van E1 tegen Upward aanvangen. De wedstrijd begon stroef en er kwam een achterstand van 2-0. Deze achterstand heeft de spelers gelukkig snel wakker geschud. De focus was daarna wel volledig aanwezig en gelukkig was er snel een aansluitingstreffer. Bij de rust was het 2-2 en konden we opnieuw beginnen. Na het geweldige samenspel is de achterstand omgezet naar een 5-3 winst.
Competitiedag III, Upward E1 Competitiedag III, Upward E1

E2 moest voor de tweede en laatste wedstrijd spelen tegen Tukkers United. Na een pauze van 3 uur lang gehad te hebben, begon de wedstrijd van onze kant zeer slordig. Er werden verdedigend onnodige fouten gemaakt en aanvallend liep ook niet alles even soepel. Gelukkig wisten we ons te herpakken en werd er gewonnen met 8-5.
Competitiedag III, Tukkers
Aan het einde van de dag ging er een volle buit van in totaal 12 punten voor De Pont mee naar huis en op een aantal verbeterpunten na was het een zeer geslaagde dag.

Login

© Omnivereniging De Pont  Cookieverklaring Disclaimer Webmaster Michael Letsch

 

Designed by plustheme.com