E-hockey fotosalbum

Competitiedag 4: Ulvenhout 04-02-2017

De vierde competitiedag van het seizoen werd georganiseerd door Push in Ulvenhout. De Pont E1 had 2 wedstrijden op het programma staan: GP Bulls en Push. De Pont E2 moest de eerste wedstrijd tegen Tukkers United en de tweede tegen de Black Scorpions.
Tegen Tukkers United speelde het team een hele knappe wedstrijd. Het team heeft de hele westrijd voor gestaan en ook de score uitgebreid naar gelang de wedstrijd vorderde. Door bij balbezit zeer uitgekookt te spelen, werd er een eindscore van 9-4 bereikt. Marc Goos nam hiervan 6 doelpunten voor zijn rekening en Reza Feili maakte een hattrick.
De eerste wedstrijd van E1 tegen de GP Bulls verliep moeizaam. Het team kwam maar niet toe aan het eigen spelletje spelen. Een fout in de verdediging werd door de Bulls afgestraft. In de eerste helft kwamen de Bulls ook nog op 2-0. Vlak voor rust konden we de aansluitingstreffer maken: 1-2. In de tweede helft kregen de Bulls een shoot-out die er voor ons helaas maar net in ging. De einduitslag van 1-3 was daarmee bereikt.
De tweede wedstrijd moest E2 tegen de Black Scorpions aantreden. Het laatstgenoemde team laat het hele seizoen duidelijk zien dat zij het sterkste team zijn en op zeker kampioen gaan worden in de Overgangsklasse om vervolgens te promoveren naar de Hoofdklasse. E2 had dan niet veel in te brengen, maar wist de score binnen de perken te houden. Uiteindelijk werd er verloren met 9-2.
In de laatste wedstrijd van het 1ste team werd er flink aan het doelsaldo gewerkt. Door goed druk te zetten op de tegenstander werd de bal snel veroverd. In balbezit waren er snelle combinaties met als resultaat mooie doelpunten. Bij de rust stond de teller op 8. Voor de tweede helft was het doel om dit aantal te evenaren. Dit lukte precies: 16-1.

Door het verlies tegen de Bulls staat E1 nu op de tweede plaats in de rangschikking, maar is voor het kampioenschap alles nog helemaal open. Het 2de team staat nu knap op de 3de plaats.

De volgende ronde spelen we thuis in sporthal Schuttersveld in Crooswijk, Rotterdam.
Tot dan!

Login

© Omnivereniging De Pont  Cookieverklaring Disclaimer Webmaster Michael Letsch

 

Designed by plustheme.com