E-hockey fotosalbum

Competitiedag 2: Eindhoven 18-11-2017

Eindhoven was dit keer het decor voor de 2e competitiedag van het seizoen. Het 1ste team had maar liefst 3 wedstrijden af te werken op deze fysiek zware dag. Allereerst moest er tegen onze zuiderburen gespeeld worden. De 2e wedstrijd was tegen de Black Scorpions, die na het behalen van het kampioenschap in de Overgangsklasse afgelopen seizoen verdiend weer in de Hoofdklasse mogen uitkomen. De 3e wedstrijd was tegen het E-team Emmen.

Gidos - De Pont E1:
In het begin van de wedstrijd zat het mee en kwamen we redelijk vlot 2-0 voor. In de verdediging stonden we niet al te sterk, waardoor Gidos teveel kansen creëerde met als resultaat de aansluitingstreffer. In het vervolg van de wedstrijd lukte het ons maar niet om de verdediging op orde te krijgen. Qua kansen ging het gelijk op, maar zat het geluk toch wel aan onze kant. Er werd een eindstand bereikt van 6-3 in ons voordeel.

De Pont E1- Black Scorpions:
In de wedstrijd tegen deze tegenstander wilden we vol de druk erop zetten om de bal snel te veroveren. Gedurende de hele wedstrijd  lukte dat prima. We wilden in deze wedstrijd de verdediging weer degelijk zien te krijgen en aan ons doelsaldo proberen te werken. Ondanks nul doelpunten tegen was de verdediging toch nog steeds niet zo solide als dat we zouden willen. Uiteindelijk werd er een eindscore bereikt van 20-0, waarbij de Black Scorpions een aantal malen pech hadden in de afwerking.

De Pont E1 - E-team Emmen E1:
Tegen Emmen stonden we vrij snel 0-2 achter en bleek maar weer eens dat de verdediging echt een probleem was. Het lukte dankzij een individuele actie om op één doelpunt verschil te komen, waarna Emmen toch weer 3-1 voor kwam. Tot aan de stand 6-4 bleef dit het beeld van de wedstrijd. Elke keer dat wij op één doelpunt naderden, prikte Emmen er telkens een doelpunt bij. Na de bereikte stand van 6-4 in het voordeel van Emmen kwamen wij langszij en lukte het ook om vlak voor tijd 7-6 voor te komen. Na dom balverlies kwam de bal via de kluts voor de stick van een tegenstander en werd het uiteindelijk 7-7. Uiteraard was dit puntverlies enorm balen, maar was gezien het wedstrijdbeeld deze uitslag wel terecht.

Na deze speeldag hebben we onze voorsprong van 3 punten kunnen behouden en staan we op de eerste plaats. De volgende competitiedag wordt door ons georganiseerd en vindt in Ulvenhout plaats.

Login

© Omnivereniging De Pont  Cookieverklaring Disclaimer Webmaster Michael Letsch

 

Designed by plustheme.com