E-hockey fotosalbum

Verslag 1ste competitiedag HK/OK (17-10-2015)

E2 heeft haar 2 gespeelde wedstrijden eerlijk verdeeld. De eerste wedstrijd werd ruim verloren. De oorzaak was dat er helaas onvoldoende spelers waren om een heel team op te stellen. Een aantal spelers hebben af moeten haken door gezondheidsproblemen. Desondanks kreeg men nog kansen met één man minder en van de 4 opgestelde spelers speelden er 3 met een T-stick. De 2de wedstrijd waren er genoeg spelers. Sjoerd en Şeref uit het 1ste team hebben meegedaan. Deze wedstrijd werd dan ook dik gewonnen.

E1 had 2 moeilijke wedstrijden: de Bulls en Upward. Door het inpassen van 2 nieuwe spelers was het lastig om een hele wedstrijd goed voor de dag te komen. Van beide wedstrijden was de eerste helft goed tot zeer goed. Dat laatste was zeker het geval tegen Upward. Helaas konden we in de 2de helft tegen de Bulls niet meer hetzelfde brengen en verloren we de wedstrijd. Tegen Upward stonden we kort voor tijd dik voor. De laatste minuten ging alles fout en zat het ook flink tegen. Alle ballen van de tegenstander gingen erin. Het resultaat was een gelijkspel met dus een hele nare nasmaak.

Ondanks dat iedereen baalde, waren er dus ook zeker wel positieve punten. We hebben nu aardig wat te repareren om de boel in te halen, maar we gaan er uiteraard alles aan doen. We zien het maar als een 'valse start'.

Login

© Omnivereniging De Pont  Cookieverklaring Disclaimer Webmaster Michael Letsch

 

Designed by plustheme.com