Sponsors

Verslag overhandiging Cheque van stichting Old Grand-Dad

Cheque Old Gran Dad

 Een nieuwe aangepaste rolstoelbus voor de Pont

Dankzij de Stichting Physico, de Stichting Bevordering van Volkskracht (namens de Stichting Neyenburgh) en een anonieme schenker hebben we sinds januari 2017 een nieuwe bus tot onze beschikking. Het is de voormalige schoolbus van mytylschool De Brug. De bus wordt gebruikt voor het vervoer van onze leden naar sportlocaties door heel Nederland voor het spelen van wedstrijden en het deelnemen aan toernooien. We zijn er ontzettend blij mee en danken daarvoor deze schenkers heel hartelijk.
Onze kledingsponsors

Dankzij Vicair en Boonstoppel Groen spelen wij sinds het seizoen 2016/2017 in onze mooie outfits. De shirts van al onze hockeyteams zijn door Vicair mogelijk gemaakt. De handbewogen hockeyteams spelen in oranje shirts en de elektrische hockeyteams in het blauw. Het speelshirt is voorzien van het clublogo, een rugnummer en uiteraard prijkt het logo van Vicair voor op het shirt.
Boonstoppel Groen heeft ons voorzien van even mooie, bijpassende trainingspakken. Het jack van het trainingspak is aan de voorkant voorzien van het clublogo en de sponsornaam. Op de achterkant staat de voornaam van de speler.
Met deze complete outfits gaan onze teams als een eenheid het veld op en maken we door onze verschijning meteen indruk. Wij zijn onze sponsors hiervoor enorm dankbaar. 

 Onze sponsors op een rijtje:
De Stichting Bevordering van Volkskracht heeft ten doel ’de bevordering van het geestelijke en lichamelijke welzijn van de bevolking van Rotterdam’. De stichting verstrekt financiële steun aan Rotterdamse instellingen op het gebied van volksontwikkeling en vormingswerk, sport en recreatie, gezondheidszorg, maatschappelijke dienstverlening, wetenschap, kunst en cultuur, kinderbescherming en kinderzorg, bouwkunde alsmede natuur en milieu.  
Physico vat het begrip gezondheid breed op. De stichting ziet gezondheid niet als een doel op zich, maar als een van de voorwaarden om het dagelijks leven goed te kunnen leiden. Daarom ondersteunt Physico projecten die mensen helpen om een betere greep op hun gezondheid te krijgen en die bijdragen aan fysieke, mentale en sociaal-maatschappelijke conditieverbetering.  
Vicair BV, opgericht in 1993, is gebaseerd op een innovatieve methode ter ondersteuning van het lichaam. De naam Vicair staat voor Vi= la vie, het leven  en Viskeus, ‘dikvloeibaar’ –  Ca voor care, zorgen – en Air voor lucht. Al onze producten zijn gevuld met kleine, luchtgevulde elementjes (SmartCells) die tezamen het lichaam op een betrouwbare en stabiele manier ondersteunen met een superieure drukverdeling.   Vicair.nl
Boonstoppel Groen is een groenbedrijf met een geschiedenis van ruim een halve eeuw. Het bedrijf is sinds 1963 gevestigd in Klaaswaal, een dorpje in de Hoeksche Waard onder de rook van Rotterdam. Boonstoppel groeide in de afgelopen decennia uit tot een fullservice leverancier van diensten in groenaanleg, groenbeheer en groenonderhoud. Wij werken veel in opdracht van de publieke sector. Onderhoud van openbaar groen – zoals parken, plantsoenen en bosstroken – zijn dan ook veelvoorkomende werkzaamheden. Daarnaast zijn we ook de vaste partner in groenonderhoud voor veel bedrijven en organisaties binnen het onderwijs en de zorg.   Logo

Login

© Omnivereniging De Pont  Cookieverklaring Disclaimer Webmaster Michael Letsch

 

Designed by plustheme.com